T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / MERKEZ - Ortaören Ortaokulu

Ortaören Ortaokulu

Telefon
0(356)2426365
Belgegeçer
0
WEB
https://ortaorenortaokulu.meb.k12.tr
Adres
ORTAÖREN KÖYÜ ORTAÖREN KÜME EVLERİ NO: 161 MERKEZ / TOKAT
Vizyon
ORTAÖREN İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ: Dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen,kendisi ve arkadaşarına karşı dürüst olabilen,sağlıklı yaşamayı amaç edinebilen,kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, ülkesini ve milletini seven, ülkesinin gelişimi için üzerine düşen sorumluluğu taşıyan,milli manevi ve ahlaki değerlere sahip, zamanını iyi planlayan ve kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir.
Misyon
MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. İnanıyoruz ki… Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki… Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki… Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki… Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Başarılar
AKADEMİK BAŞARILARIMIZ 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı Ganime YAVUZ/Niksar Sağlık Meslek Lisesi Kürşat UÇAR/Erbaa Anadolu Lisesi 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı Rabia ALNIAÇIK/Tokat Anadolu Lisesi 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Murat DOĞAN/Tokat Sağlık Meslek Lisesi Sevgi UÇAR/Bilecik Sağlık Meslek Lisesi 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Samet KARA/Gazi Osman Paşa Lisesi Recep SEVİM/Tokat Anadolu Lisesi Mehmet ALNIAÇIK/Tokat Sağlık Meslek Lisesi 2011-2012- Eğitim Öğretim Yılı Yücel SEZER/Atatürk Anadolu Lisesi Şükrü SEZER/Erbaa Sağlık Meslek Lisesi Samet ADIYAMAN/Reşadiye Anadolu Öğretmen Lisesi
Öğretmen :10
Öğrenci :52
Derslik :9
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
8:50-15:20
Isınma
Kaloriferli(kömür)
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Servisle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yok
Yerleşim Yeri
Tokat´a bağlı Ortaören köyü
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
38 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır